Кадри: Нова твДъждът разтревожи семейство от Горна Малина, след като започна да

...
Кадри: Нова твДъждът разтревожи семейство от Горна Малина, след като започна да
Коментари Харесай

Некачествено саниране: С легени и чадър в спалнята

Кадри: Нова тв

Дъждът разтревожи семейство от Горна Малина,  след като стартира да вали в спалнята на личния им дом . Едва преди две години блокът им бил саниран по националната стратегия за енергийна успеваемост с пари от Европа. Как наподобява апартаментът им през днешния ден ревизира екип на Новините на NOVA. 

За дъжда в спалнята си семейство Ковачеви схващат на връщане от работа, когато заварили спалнята си наводнена. Оказа се, че казусът не е индивидуален.

„ За две години и половина от началото на програмата са санирани общо 791 здания. До този миг жалбите са 55. Най-честите недоволства са точно за течове от покрива, както и за некачествено инсталирана дограма и топлоизолация ”, обясниха от Регионалното министерство.

Кой да санира постройките по националната стратегия избират общините след социална поръчка. В този случай „ Интерхолд ” е единственият претендент. Дават гаранция от пет години.

От фирмата-изпълнител оповестиха, че са свършили добре работата си, освен това с качествени материали. Увериха, че ще поемат разноските и ремонта освен този път, само че и при последващи потребности – даже и след приключването на петгодишната гаранция. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР